Feinetes 25/03/2020

Bon dia a tots i a totes!!
Ja estam a meitat de setmana. Comencem el dia amb energia!!
Aquí teniu les tasques d'avui:

Matemáticas: páginas 130 y 131. Dibujo de polígonos. Círculo y circunferencia. Mirad estos vídeos que os ayudarán a hacer los ejercicios.(Happy Learning Español)


Plástica: Bon dia nens i nenes de 2n, esper que estigueu tots i totes bé. Aquesta setmana treballarem una tècnica anomenada gargotejar o esborrallar (en anglès ho anomenem doodle i en castellà garabatear) i el tema que dibuixarem és qualsevol element vist en el Projecte fet a classe en Naturals i altres assignatures: El món vegetal i/o les Plantes. 

Només necessiteu una fulla en blanc, un llapis, goma d’esborrar i un bolígraf o rotulador fi qualsevol negre o d’un color fosc, i moltes ganes de practicar!!
Per a donar-vos idees, us deixo aquestos videos del youtube sobre aquesta tècnica, esper que us ajudin i que siguin del vostre interès. 
(si l’enllaç va malament, en el youtube podeu trobar el video escrivint: 30 Plants to Doodle succulents, cacti and more)
  1. https://www.youtube.com/watch?v=dFkirjbU5Aw (podeu posar en el buscador del youtube: How to draw simple leaves and vines, si no el podeu trobar bé mitjançant l’enllaç)
  2. https://www.youtube.com/watch?v=umwdufBS-OQ (si l’enllaç dona problemes, posau en el buscador del you tube: Spring Flower doodles Doodle with me)

Esper que us hagin agradat els videos tant com a nosaltres i ara mans a l’obra i a practicar molt!! 
Recordeu que em podeu enviar les vostres feines al meu correu: natalia.riera86@gmail.com, ho podeu anar fent a poc a poc durant la setmana.  
Una abraçada enorme, Natalia 

Ciències de la naturalesa: pàgines 64 i 65. Les plantes neixen de llavors. Les plantes són molt importants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada