Bridge- Curtmetratge animat de Tiang Chian Tey

Bridge és el curtmetratge que vàrem vores el divendres 24 de febrer. 
És un curtmetratge realitzat per Ting Chian Tey com a treball fi de carrera de la Universitat d'art a San Francisco. Ens explica en forma de faula animada com sobrepassar els obstacles que sorgeixen en la vida.
Bridge ens presenta quatre simpàtics animals que intenten creuar un pont. No obstant això, a causa de les seves característiques i les del pont, acabessin destorbant els uns als altres. De forma graciosa, Bridge aborda el tema de la resolució de conflictes, el posar-se al lloc de l'altre quan sorgeix un problema i en els avantatges de la cooperació enfront de la confrontació i la competició; a deixar de banda la orgull i no ser obstinat per poder aconseguir els objectius.



Bridge va guanyar el primer premi de xou de primavera de la universitat de les arts de Sant Francesc en la categoria de curtmetratge animat en 3D. També ha participat en diversos festivals d'animació de tot el món, com SIGGRAPH, Klik i el festival d'Amsterdam. Després de graduar-, Ting Chian Tey ha treballat per a Sony mentre desenvolupa nous treballs. Gaudiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada