Som uns grans lectors!!

Tinc el plaer de comunicar-vos que per aprofitar al màxim la biblioteca d'aula i fomentar la lectura, he creat uns carnets de biblioteca i un passaport lector per a cada gran lector de 2n.

Per una part, amb el carnet podran agafar llibres de la biblioteca (tants com vulguin cada vegada!!). Jo em quedaré el carnet i quan tornin els llibres els el retornaré perquè puguin agafar-ne més.

Per una altra part, cada vegada que hagin llegit un llibre, ho apuntaran al seu passaport, li donaran una valoració i els posaré el segell corresponent. I tot seguit els donaré un gomet per cada llibre llegit perquè ho apeguen al nostre lectòmetre. Així anirem veient quants llibres s'ha llegit cadascun i qui s'ha llegit més llibres. 

I encara que no fa res que hem posat en marxa tot això ja hi ha molts picats i molt atents per veure qui s'ha llegit més llibres.
I quina sorpresa la meva quan he vist que més d'un alumne venia amb més d'un llibre per portar-se'ls a casa i llegir-los. Evidentment, ja saben que no han de llegir-los de pressa per tornar-los demà, sinó que li han de dedicar temps a cadascun. Però d'això es tracta, de que estiguin motivats per llegir!!! I sembla que ho anem aconseguint!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada