Monsterbox

El divendres 16 de setembre vàrem veure el curt "Monsterbox", de Ludovic Gavillet, Lucas Hudson, Colin Jean-Saunier i Dérya Kocaurlu.
Es tracta d'una preciosa història d'amistat entre una nena, els seus monstres i un home major que es dedica a vendre casetes per pardalets i a cuidar el seu bonsai. 
El curt comença quan un dia la nena entra a la tenda de l'home a la recerca d'una caseta per a un dels seus monstres: el més petit. L'endemà demana una altra caseta per a un altre: el monstre mitjà, al que li encanta menjar plantes. I al tercer dia torna amb el monstre gegant, qui destrossa les plantes i les casetes que l'home ven. Però just quan l'home està netejant tota la brutor el monstre mitjà es menja el seu estimat bonsai i l'home, molt enfadat, els fa a tots fora.
Passat un temps, l'home troba a faltar als que ja s'havien convertit en els seus amics i s'avorreix sol a la tenda. Per això, decideix portar-li a la nena una gran sorpresa: una mena de casa de l'arbre per a tots els seus monstres. La nena, per la seva part, li regala una planta per demanar-li perdó.
Uns entranyables personatges que sense dir cap paraula són capaços de transmetre la importància de l'amistat i de saber perdonar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada