Activitat de reciclatge + Dia de la Dona :) Març 2022!

 Bon dia families! :)

Com va aquest mes de Març? A la classe de la natura ens han passat moltes coses i molt xules durant aquest mes.

En primer lloc, com ja sabeu, des de la Conselleria ens van venir al cole a fer un taller sobre la importància del reciclatge i com dur-ho a terme correctament.

Va ser molt molt útil, ja que ens va resoldre tots els dubtes que teniem sobre un correcte reciclatge i el motiu pel qual és necessari reciclar. Després, vam anar al pati a fer unes activitats molt lúdiques que ens van permetre divertir-nos mentre apreniem.

A més, el dia 8 de Març com ja sabeu és el Dia Internacional de la Dona. I, per aquest motiu, vàrem parlar a classe sobre la importància de la igualtat entre les persones sense diferència de gènere. Vàrem veure un poc l'evolució de la dona al llarg de la història i vàrem descobrir que al llarg dels anys hi ha hagut moltes dones i també molts homes que han lluitat per una igualtat real.

Així doncs, cada equip va realitzar un mural on reflectir sentiments de respecte i d'igualtat cap a totes les persones, independentment el seu gènere. RESPECTE + IGUALTAT.

Cal dir, però, que tots ells tenien aquest concepte molt i molt interioritzat i aiò em va alegrar molt, ja que significa que esteim fent desde casa i desde l'escola una molt bona feina :)

Així doncs, aquí abaix us deixo unes fotografies d'ambdues activitats.

Una abraçada molt forta a tots, ja sabeu que qualsevol cosa que necessiteu, aquí ens trobareu.

Mar :)




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada