Fem eleccions a classe!!

L'altre dia vàrem estudiar a socials què són les eleccions, com es fan i per què es fan. Avui hem simulat unes eleccions a classe. 
Primer, hem fet quatre grups. Cada grup havia de decidir el nom del seu grup i pensar les coses que farien si sorgeixen elegits. Després, un per un, van anar presentant les seves propostes a la resta de la classe. A continuació, hem fet les votacions. Per a això, cadascú anotava el grup al qual votava en un paper, després agafava el seu carnet de biblioteca com a document d'identificació i anava a la taula de votacions per ficar el seu vot dins l'urna. 
A la taula de votacions estaven na Naia, encarregada d'anar ratllant els noms de qui anava votant de la llista d'alumnes, n'Ainara, encarregada d'agafar el carnet i dir-li a Naia el nom del votant, i en Joan, que havia de llevar el paper que tapava el forat de l'urna perquè cadascú pogués introduir el seu vot.

Voleu saber qui ha guanyat?? Jo també!! Però encara no ho sabem, ens haurem d'esperar fins demà, perquè no ens ha donat temps de fer el recompte...

(Ho sento molt però no puc posar les fotos perquè el meu mòbil té mandra i ha decidit que avui no puja fotos a l'ordinador).
Per fi ja tinc les fotos:
"Los mejores"

"Los halcones furiosos"

 "Los salvadores"

 "Los seis fanásticos"


Votando!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada