Els fantàstics llibres voladors del sr. Morris Lessmore

L'altre dia na Mila em va comentar que havia vist un vídeo molt xulo i em va preguntar si el podríem veure a classe. Per descomptat!! El títol del vídeo és "Els fantàstics llibres voladors del sr. Morris Lessmore". I aquests és el curt al qual hem dedicat la primera hora del matí del divendres 21 d'octubre.
El curt tracta d'un home que està llegint un llibre fora de ca seva quan de sobte el vent s'emporta les lletres del llibre i comença un gran vendaval. Quan torna la calma, l'home es troba en un món sense colors, on tot és en blanc i negre. Camina i camina trist fins que es troba amb una nena que arriba volant de la mà d'uns llibres i va portant colors. La nena li dóna un dels seus llibres i aquest porta a l'home a una casa plena de llibres. Però no eren llibres normals, eren llibres màgics per dues raons. Per una part, perquè tenien vida, es movien, tocaven el piano, etc. I per una altra part, perquè, com tots els llibres del món, tenen la capacitat de donar vida. I us preguntareu: com pot ser això? Doncs, al vídeo veiem com l'home es dedica a donar llibres a persones en blanc i negre. Però només començar a llegir les increïbles històries que s'amaguen dins dels llibres, els lectors es tornen de color. Però el que més crida l'atenció dels nens és quan l'home arregla un dels llibres més vells de la casa. Malgrat que l'home va pegar totes les pàgines, el llibre no es va recuperar fins que va començar a llegir allò que hi havia escrit.
Aquest curt ens ensenya que a pesar de veure-ho tot en blanc i negre, hem de ser positius, ja que després arribarà el color. Però, el que més els ha arribat als alumnes és la importància de llegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada